понеділок, 8 грудня 2014 р.

Результативність діяльності


*    Виступ на районному методичному об'єднанні вчителів української мови та літератури, 2013 рік.
*  Проведення засідання Школи молодого вчителя української мови та літератури. Моделювання фрагментів уроків різних типів з використанням інноваційних технологій, 2013 рік.
* *    II місце у районному конкурсі-ярмарку педагогічної творчості у номінації "Українська мова та література", 2014 рік.
  *Виступ на районному семінарі-практикумі вчителів української мови та літератури на тему "Формування мотиваційних компетентностей на уроках  української мови та літератури", 2014 рік.
*I місце у районному турі Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року-2015" у номінації "Українська мова та література", 2015 рік.
*Лауреат обласного туру Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року-2015"  у номінації "Українська мова та література", 2015 рік.
*Виступ на серпневій конференції педагогічних працівників, 2015 рік.
*Майстер-клас "Я роблю це так!" на районному методичному об'єднанні вчителів української мови та літератури, 2016 рік.




Результативність роботи з учнями.
* Масяк Яна , учениця 5 класу, II місце у II етапі конкурсу читців-декламаторів творів Т.Г.Шевченка, 2010 рік.
Малець Вікторія, учениця 5 класу, III місце у II етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка,2011 рік.
*    Малець Вікторія, учениця 7 класу, III місце у II етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка,2013 рік.
*    Грицай Карина, учениця 9 класу, III місце у II етапі учнівської олімпіади з української мови та літератури, 2013 рік.
*    Паньова Яна, учениця 9 класу, II місце у II етапі  конкурсу юних читців-гумористів „Поліські пересмішники”, 2013 рік.
* Паньова Яна, учениця 9 класу, II місце у II етапі конкурсу читців-декламаторів творів Т.Г.Шевченка, 2014 рік.
*    Козар Артем, учень 6 класу, II місце у II етапі  конкурсу юних читців-гумористів „Поліські пересмішники”, 2015 рік.

*    Лесків Юлія, учениця 6 класу, II місце у II етапі конкурсу читців-декламаторів творів Т.Г.Шевченка, 2016 рік.






          

Немає коментарів:

Дописати коментар