неділя, 18 січня 2015 р.

Мацко Ірина

Мацко Ірина  Ірина Мацко - письменниця, ілюстратор дитячих видань, публіцист, видавець.
Авторка численних творів для дітей та дорослих, фіналіст першого конкурсу малої прози „Сила малого”, призер конкурсу творів для дітей "Мистецької Сторінки" та часопису "Захід-Схід" (казка „Пригоди дубового листочка”).
Народилася 21 травня 1978р. на Тернопільщині. Шкільні роки пройшли у с.В.Ходачків Козівського району, Тернопільської області. З 1995 року проживає у м.Тернопіль.
Пишедитячі казки, оповідання та жіночі новелли, есе. Ілюструє, укладає хрестоматії та прописи для дошкільнят. Перший власний доробок створений у 2004 році - фотоальбом-казка для новонароджених „Казка твого народження”, який побачив світ у видавництві „Навчальна книга Богдан” у березні 2007 року.
З квітня 2007 року – почала публікуватись серія дитячих казочок про маленькі букви з власними ілюстраціями у Чернігівській газеті „Деснянська правда”. Казки про маленькі букви, а також пізнавальні казки про природу друкуються у дитячому журналі „Ангелятко” та у журналі „Літературний Тернопіль”. Фіналіст першого конкурсу малої прози „Сила малого”. Твір увійшов у 100 кращих творів та книгу „Сила малого”, що була видана за результатами конкурсу.
З січня 2007 року - початок роботи приватним підприємцем-видавцем, видавництво „ІрМа” та видання чотирьох книжечок з серії розмальовок „Розмалюй та вивчи”.
Призер конкурсу творів для дітей "Мистецької Сторінки" та часопису "Захід-Схід" (казка „Пригоди дубового листочка”).
                             Анотація
Створюйте свою сімейну хроніку, користуючись альбомом «Книга мого роду»! Лише тут можна буде прочитати про кумедні випадки із маминого чи таткового дитинства, відшукати фірмовий бабусин рецепт чи улюблену пісню прадідуся. А проілюструють яскраві миті життя сімейні фотографії. Книга «Видавництва Старого Лева» – це подарунок для усієї родини!



                                             



                                                             Анотація
Людина не приходить у світ нізвідки. Вона завжди є гілочкою на великому дереві свого роду, який сягає корінням у глиб віків, до найдавніших предків, а кроною тягнеться у майбутнє. Кожен рід має історію, що може стати захоплюючою книжкою, яку творить кожен з нас, а з історій наших родів твориться історія великого народу. Альбом «Рости, моє деревце, з міцного коріння» може заповнити навіть дитина.

Немає коментарів:

Дописати коментар